Start verkoop Grote Clubactie

Zaterdag 21 september starten we weer met de verkoop van loten voor De Grote Clubactie. De opbrengst van deze actie is essentieel om de kosten te dekken voor het gebruik van de zaal tijdens de wintertraining van onze jeugdleden.

Iedereen ontvangt een QR-code via de mail waarmee loten verkocht kunnen worden. Elk lot kost €3,-. Daarnaast kun je ook Superloten kopen of verkopen. Een Superlot kost €150,- en staat gelijk aan 50 reguliere loten. Een geweldige manier om in één keer een grote bijdrage te leveren aan onze club!

Let op: 80% van de opbrengst komt direct ten goede aan onze vereniging. Dit betekent dat je met elke verkoop direct bijdraagt aan het ondersteunen van onze jeugd.

Onze jeugdleden zullen hun verkoopboekjes of -kaarten ontvangen tijdens de komende trainingen. Wil jij naast je QR-code ook een fysiek boekje of verkoopkaart ontvangen, stuur dan even een mail naar bestuur@thehawks.nl of spreek een van de bestuursleden aan. Dit geldt ook voor de Superloten.

Waarom meedoen?
Namens onze jeugdleden vragen we om je inzet om zoveel mogelijk loten te verkopen. Niet alleen help je de club, maar je maakt ook kans op geweldige prijzen! Wat dacht je van:

  • 2 keer een geldprijs van €100.000
  • Een reischeque t.w.v. €10.000
  • Een Big Joe III (t.w.v. €2.999,-)
  • En meer dan 550.000 andere prijzen!

Voor de verkopers:
Als je meer dan 25 loten verkoopt, ontvang je een speciale De Grote Clubactie Medaille. Bovendien kun je als topverkoper kans maken op onder andere een PS5, entreekaarten voor een pretpark, Adidas cadeaubonnen en nog veel meer!

Laten we er samen voor zorgen dat we ook dit jaar weer een prachtige opbrengst realiseren voor onze club. Alvast heel veel dank voor jullie inzet en enthousiasme!

Sportieve groet,

Het Bestuur DHSC The Hawks

Attachment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.